A Berill Reklámstúdió, Veszprém első kreatív vállalkozásai közé tartozott, tíz évvel ezelőtti alapításakor. Az akkor még Conart néven működő vállalkozás 3 munkatárssal és évi 8 millió forintos bevétellel számolhatott. A kezdeti években kizárólag csak dekorációs munkákat – tábla dekorálás, autó ponyvák készítése, stb. – vállaltunk. Sikereink, a megelégedett ügyfélkör és a folyamatos, piachoz való igazodás eredményeként, tavaly már 170 millió forintos árbevételt értünk el, 9 munkatársunkkal és a folyamatosan bővülő alvállalkozói hálózatunk révén. Ahogy cégünk növekedett, fejlődött, úgy alakultak, bővültek a velünk szemben támasztott igények, elvárások is, melyeknek minden körülmények között szeretnénk megfelelni. Ennek köszönhető, hogy ma már a komplett dekorációs-és kivitelezési munkálatok mellett, rendezvényszervezéssel, grafikai tervezéssel (akár 3D-ben is), teljes körű nyomdai szolgáltatásokkal, reklámajándék tárgyak forgalmazásával is foglalkozunk. Emellett, az ügyfél igényeihez igazodva, igyekszünk valamennyi elvárásnak megfelelni, rendszeresen ott vagyunk a szakmai bemutatókon, vásárokon, figyeljük a piac fejlődését és azt átültetjük saját munkáinkra is. Nagyfokú alkalmazkodóképesség, lojalitás és rövid határidők, országos lefedettség, ezek azok a szempontok, melyeket sikereink zálogának tekintünk mi is, valamint ügyfeleink is, akik közül kiemelném a Bramac Kft-t, a Yara Hungária Kft-t, az Euronics Műszaki Áruházláncot, az MKB kézilabda csapatával, több éve együttműködünk, a nemrégiben átadott Veszprém Aréna szintén cégünket bízta meg dekorációs munkáinak teljesítésével. Emellett természetesen számos kisebb és eseti megrendelővel is kapcsolatban állunk az ország szinte valamennyi pontján. A tavalyi évben cégünk nyerte el a Veszprémben megrendezett Kamera Hungária fesztivál dekorációs munkálatainak kivitelezését is. A pályázatot, több körben történő ajánlat- és látványtervek versenyeztetése után nyertük el, melynek során a Veszprémi Művelődési Központ teljes homlokzatát fémszerkezetes rendszerrel, becsomagoltuk. Szintén ebben az évben sikerült a Yara Hungária Kft-vel szorosabbra fűzi munkakapcsolatunkat. Ezen együttműködésnek az eredményeként a cég teljes Kelet-európai dekorációs munkálatait, az általunk megtervezettek szerint fogják átalakítani. Jelenleg, egy moszkvai kiállítására építünk standot, valamint installációt a helyszínen, szintén a Yara Hungária Kft. megbízásából.
Jelentős szervezési és dekorációs kihívást jelentett, mikor 5 évvel ezelőtt a város egy lelkes kultúrakedvelő baráti társasága felkérte cégünket, hogy az akkor induló Veszprémi Ünnepi Játékok dekorációs munkálataiba, illetve a technikai lebonyolításba is kapcsolódjunk be. Az akkoriban újdonságnak nevezhető, szabadtéri helyszín, a megoldandó problémák ellenére, a rendezvény több éve sikeres, köszönhetően a profi szervezésnek, az összehangolt csapatmunkának.

Amit Önnek ajánlunk sem kevesebb, mint amit partnereink elvárnak tőlünk. Pontosság, Rugalmasság, Teljes körű kivitelezés a felméréstől a gyártáson keresztül a telepítésig, Lojalitás, Gyors reagálás, Nagyfokú alkalmazkodóképesség…

Kérjen ajánlatot cégünktől, terveztesse velünk grafikáit, gyártassa nálunk dekorációs anyagait, bízza ránk cégének, vagy fióktelepeinek külső- és belső dekorációs munkálatait, nyomtassa nálunk POS anyagait, de rendezvényeinek szervezésében és kivitelezésében is állunk rendelkezésére.